De Poetsman 17 + 18 juni

Geplaatst op 07/06/2024

Als je het hem vraagt, is de poetsman één van de beste. Toch slaagt hij er niet in om zijn eigen leven net zo schoon te krijgen als de vloeren van de rechtbank waar hij werkt.

De poetsman is een pessimist. Vaak voelt hij zich kwaad en alleen. Als een eiland losgezongen van alles en iedereen. Alle banden met zijn grote familie verbroken. Enkel nog contact met zijn oma. Een ingrijpende ontmoeting tijdens het werk maakt iets wakker. De poetsman waagt een poging om zijn fouten recht te zetten. De stroeve relatie met zijn zoon nieuw leven in te blazen. Maar zullen zijn pogingen niet meer wonden openrijten dan genezen? 

In 2024 is Prince K. Appiah (Vrede, Liefde & Vrijheid, Kiss ‘n’ Ride, Mooie Jaren) een jaar lang Jonge Maker bij Het nieuwstedelijk. In zijn eerste theatervoorstelling onderzoekt hij de band tussen vaders en zonen.

TICKETS

tekst, regie & spel Prince K. Appiah live muziek en compositie Sam Gysel dramaturgie Els Theunis coaching Christophe Aussems productie Sabien Van Moorter techniek Bregt Janssens en Tom Buys

deze productie komt tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische federale overheid en Gallop Tax shelter

met de steun van Sabam for Culture

Onderdeel van En Avant