Route

Op dit ogenblik zijn er wegenwerken in de buurt van OPEK. Hierdoor is de Havenkant vanuit het Maria Artoisplein afgesloten voor auto's én moet je omrijden via de J-B Van Monsstraat en de J-P Minckelersstraat.

Om op de hoogte te blijven van de wegsituatie rond de Vaartkom kunt u terecht op de website www.leuven.be/circulatieplan


Grotere kaart weergeven

 

Openbaar vervoer

  • Bus 4 richting Herent
  • Bus 5 richting Wijgmaal/ Wakkerzeel
  • Bus 6 richting Wijgmaal 

Afstappen aan de halte 'Ridderstraat' in de Mechelsestraat. Neem rechts de Burchtstraat en wandel 3 straten rechts voorbij tot aan het begin van de Vaartkom. Het OPEK-gebouw ligt links. Vanaf de bushalte is het 3 minuten stappen tot aan het OPEK-gebouw.

  • Bus 600 Binnenringbus en 601 Buitenringbus met halte vlak voor OPEK "Leuven Vaartkom".
    (Rijden voorlopig niet wegens werken aan de Havenkant)

 

Fiets

OPEK beschikt over drie fietsenstallingen in en rond het gebouw.

Parkeren

Het is NIET toegelaten om te parkeren op het plein voor het gebouw. Er worden boetes uitgeschreven door Politie Leuven en wagens kunnen weggesleept worden!

In deze buurt is het verplicht om je parkeerschijf te gebruiken. Of je kan gebruik maken van de verscheidene nabijgelegen parkings:  http://vaartkom.be/bereikbaarheid/

De dichtsbijgelegen parking is parking Vaartkom waar je het eerste uur gratis kan parkeren, daarna 2 euro per uur en tussen 19u en 7u kost het 3 euro.