Rode Hond OPEK

Rode Hond in OPEK

Geplaatst op 21/10/2019

Rode Hond in OPEK

Ook dit jaar ontvangen wij Leuvens leukste viervoeter met open poten. Rode Hond represent in uw favo cultuurtempel op zondag 27, maandag 28 en dinsdag 29 oktober.

Zondag zetten we op zijn zondags in met Artforum Mixt Kunst workshops in de voormiddag, ideaal te combineren met een brunch in het café. Wie graag zijn keeltje smeert kan terecht in de gratis workshop Zingen in het Nederlands.

Maandag geven we van jetje met twee doorlopende gratis workshops. Er is ons digitaal labo waar je kind zich kan verdiepen in al wat VR en AR is. Tegelijkertijd is er ook de workshop Klinkende knikkers waar er gebouwd zal worden aan een muzikale knikkerbaan. Even zitten om te bekomen? Ook dat kan, en waar beter dan in een theaterzaal. Om 13:30 en 16:00 speelt Riding the zipline, een voorstelling over de manier waarop we spelen met elkaar en hoe succesvol, slim, agressief of liefdevol we zijn in groep.

Op dinsdag zijn we nog lang niet moe en komen we gewoon nog eens terug naar het digitaal labo. Elk hoekje van de VR wereld verkend? Dan is er nog de fotoworkshop Cheese en shoot. En daarna: met de pootjes in de lucht de zetel in.
Rode Hond OPEK