78436123_15918498544907iikk2_5842071205292539904_o

PAN – masterproef LUCA Drama van Sietse Remmers op 25 & 26 januari

Geplaatst op 06/01/2020

 

Jef en Ann drinken een kopje Senseo koffie en klagen over de kat van de buurvrouw die weer in de kattenbak, nee zandbak, ja zandbak in de tuin kakt. Een dagelijkse routine die onderbroken wordt door de komst van een nieuwe schoonzoon.

De introductie van deze vreemdeling zet alle gezinsrelaties op scherp. Door de ogen van deze ander, zien de gezinsleden zichzelf. Een feest van kleinmenselijkheid en frustratie. De avond vult zich met chaos, wijn, Michael Bublé, majorettes en een modum.

In PAN worden eerste wereldproblemen gevierd en zijn anderen als spiegels. Een absurdistische, tragikomische voorstelling over het onvermogen onze projecties los te kunnen laten.

Een voorstelling van en met Sietse Remmers (Rompslomp, Kom hier dat ik u kus) Haar vorige productie: de Ai van Ajax – een Griekse tragedie met hits van Dolly Parton werd dit seizoen getipt door De Volkskrant. De jury van het Amsterdam Fringe Festival gaf in haar rapport grote complimenten aan de tekst en scenografie en roemde Reynout DeKimpe als zeer getalenteerd acteur.

tekst en regie: Sietse Remmers
spel: Noa Pylyser, Sietse Remmers, Reynout Dekimpe, Katarina Antunovic en Lukas Stevens
coaching: Nico Boon
coaching scenografie: Timme Afschrift
regieassistent: Runa Robbroeckx
beeld: Noa Pylyser

met dank aan: ARSENAAL/LAZARUS, LUCA School of Arts, CAS-CO, Naser Kianersi, Elke Mihmat, Willy Thomas en Jonathan Linga

speeldata: 25 & 26 januari 2020 om 20u in OPEK, Vaartkom 4, 3000 Leuven

gratis kaartje reserveren kan: via http://luca-drama.be/blog/reservatie/evenementen/

#weart
#wijzijnlucadrama