De Kwetsbaren van fABULEUS en Rashif El Kaoui

Geplaatst op 28/02/2023

De opdracht is eenvoudig. Rondom u bevinden zich acht ramen. Achter deze ramen bevinden zich acht kamers. In elke kamer zit een persoon. Zeven van hen zal u eigenhandig doden aan het einde van deze uitdaging.

In deze nieuwe jongerenproductie van fABULEUS mixt acteur, (audio)maker en schrijver Rashif El Kaoui filosofie met pulp en sciencefiction. Hoe ga je om met de blik van de ander? En wat doe je als die blik dodelijk is? The Hunger Games meets Das Experiment. Voor De Kwetsbaren werkt regisseur Rashif samen met Sofie Joan Wouters, die de co-regie en spelbegeleiding voor haar rekening neemt. Deze theatervoorstelling is geschikt voor iedereen van 14 jaar en ouder.

De première gaat door op 20 april in OPEK! Meer speeldata en info? fabuleus.be/de-kwetsbaren

De Kwetsbaren werd getipt door De Morgen!

“Rashif El Kaoui moet de hardest working man in showbizz zijn: hij is acteur, schrijver, dichter, docent en audiomaker, en soms alles tegelijkertijd. Voor De Kwetsbaren (14+) keert hij terug naar de roots – en neen, niet zijn etnisch-culturele roots, waarover hij zo mooi vertelt in De Bastaard  – maar naar de theaterbron: het Leuvense fABULEUS, waar hij als jongere meespeelde.
Nu gaat hij als regisseur aan de slag met acht jongeren en een vraag die als een rode draad door zijn eigen parcours loopt: hoe ga je om met de blik van de ander? En kan die blik ook dodelijk zijn?”

1q29BMS_3S17yBldydPEuMPGoOf7BHHiQ